• Theo Pouw bv, wachtruimte

  • Theo Pouw bv, ZW vide

  • Theo Pouw bv, ZW receptie

  • Theo Pouw bv, reproeiland

  • Theo Pouw bv, conference room

Opdrachtgever: Theo Pouw BV

Opdracht: Totaalconcept interieur hoofdkantoor Theo Pouw bv, Utrecht

Het bedrijf Theo Pouw richt zich op duurzaamheid. Veelzijdige toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw. Uitgegroeid tot een ‘one stop shop’’ met producten en diensten voor de bouw. Van primaire en secundaire bouwstoffen tot containertransport, van verhuur van kranen tot sloopwerkzaamheden en van grondwerken tot grondreiniging.

Met de groei van de activiteiten verhuist het hoofdkantoor van het bedrijf naar de Isotopenweg. Voor de inrichting van het interieur, verdeeld in drie bouwlagen (circa 3000 m2), werd intensief samengewerkt met de opdrachtgever.

Zo moest het interieur een perfect onderkomen worden waar zowel personeel als bezoekers zich thuis voelen. Strak, warm, fris en modern. Geen enkel middel werd gespaard en met succes.