In ruil voor een werkplek in ons gebouw Noordjes Kazerne Z, heeft Paola voor ons tegen een vriendelijk tarief een geweldig ontwerp gemaakt voor de inrichting van de Z Only Supplystore, de winkel waar alles met een z begint.
Tijdens dit proces heeft ze ook studenten begeleid van de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam, die betrokken waren bij het uitvoeren van een aantal onderdelen voor de inrichting.
Paola is een betrokken persoon, enthousiast en met hart voor de zaak.
Als de mogelijkheden er waren, dan zou ik Paola onze hele Kazerne Z (kantoor en workshopruimtes) laten ontwerpen. We zijn heel blij met de uitstraling die Noordje nu heeft met de Z-store. Deel 1 van de winkel is gerealiseerd en we willen graag dat Paola betrokken blijft bij de verdere ontwikkelingen naar het eindresultaat.
read more

Saskia NoordhuisDirecteur Noordje

Paola heeft een natuurlijk vermogen om vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te overwegen. Ze geniet van het omdraaien van de wereld die we allemaal kennen, zodat we deze kunnen zien vanuit een onverwacht en verhelderende hoek.

Leonie BloemendaalParticulier

Paola heeft voor ons eerste appartement een interieurconcept gemaakt. We waren direct enthousiast over haar persoonlijke aanpak en gevoel voor detail. Meubels werden op maat ontworpen en alle materialen en kleuren in een smaakvol geheel samengesteld.
Jaren later zochten we haar weer op voor het interieurontwerp van ons droomhuis. Ze dacht oprecht met ons mee en wist opnieuw onze wensen te vertalen in een stijlvol ontwerp. Verder is ze snel, adequaat en aangenaam in de omgang.

Fam. J&LParticulier