In ruil voor een werkplek in ons gebouw Noordjes Kazerne Z, heeft Paola voor ons tegen een vriendelijk tarief een geweldig ontwerp gemaakt voor de inrichting van de Z Only Supplystore, de winkel waar alles met een z begint.
Tijdens dit proces heeft ze ook studenten begeleid van de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam, die betrokken waren bij het uitvoeren van een aantal onderdelen voor de inrichting.
Paola is een betrokken persoon, enthousiast en met hart voor de zaak.
Als de mogelijkheden er waren, dan zou ik Paola onze hele Kazerne Z (kantoor en workshopruimtes) laten ontwerpen. We zijn heel blij met de uitstraling die Noordje nu heeft met de Z-store. Deel 1 van de winkel is gerealiseerd en we willen graag dat Paola betrokken blijft bij de verdere ontwikkelingen naar het eindresultaat.
read more

Saskia NoordhuisDirecteur Noordje

Paola:
klein, fijn, neus
voor kleur en vorm
maakt haar keus
vanuit innerlijke storm

nimmer behoudend
creatief tot op het bot
overtuigend en vasthoudend
vernieuwend en nooit echt mot

met de marketing staf
van onze organisatie
scheidde zij kaf
van koren, in relatie
tot design en kleurgebruik
voorwaar een prestatie
ze voelen het nog in hun buik

het resultaat is vererend
de lijnen gracieus
het Visitor Centre, zeer inspirerend
voor onze klanten de eerste keus

dank voor je inzicht
dank vooral voor je “drive”

mede namens alle SigmaKalon collega’s
waarmee je op een fantastische manier
hebt samengewerkt
read more

Ulke HoekstraManager SigmaKalon Visitor Centre Amsterdam

Hierbij mijn reactie op het resultaat van Paola’s creative werk: De reacties op jouw vormgeving van het appartementengebouw Zuideinde 121 zijn unaniem positief.
Wijzelf, buren en voorbijgangers vinden het een gebouw dat qua stijl en kleur uitstekend past in de rijk geschakeerde omgeving van het Zuideinde.
Het is een statig pand geworden dat oogt als twee moderne herenhuizen maar feitelijk 6 appartementen herbergt. Het gebruik van mooie materialen zoals zink en een geëmailleerde gevelsteen en de hoge ramen geven een rijke uitstraling.
Bedankt voor jouw bijdrage aan dit pand.

Dick van der MeulenOpdrachtgever Zuideinde appartementengebouw

Paola combineert mooie interieurs met een mooie verschijning en plezierig contact.
Bedankt voor je inspiratie om onze kantoren veel leefbaarder en levendiger te maken.

Fedde JonkerCommercieel Directeur Vezet BV

Paola heeft aan een keur van hoogwaardige projecten zelfstandig gewerkt. Onze opdrachtgevers cq haar directe contactpersonen zijn zonder uitzondering zeer lovend over haar.
Vooral haar collegialiteit, motivatie en betrokkenheid mogen hierbij speciaal vermeld worden.

Frits WesterveldDGA BFW I projecten bv

Paola heeft een natuurlijk vermogen om vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te overwegen. Ze geniet van het omdraaien van de wereld die we allemaal kennen, zodat we deze kunnen zien vanuit een onverwacht en verhelderende hoek.

Leonie BloemendaalParticulier

Paola heeft voor ons eerste appartement een interieurconcept gemaakt. We waren direct enthousiast over haar persoonlijke aanpak en gevoel voor detail. Meubels werden op maat ontworpen en alle materialen en kleuren in een smaakvol geheel samengesteld.
Jaren later zochten we haar weer op voor het interieurontwerp van ons droomhuis. Ze dacht oprecht met ons mee en wist opnieuw onze wensen te vertalen in een stijlvol ontwerp. Verder is ze snel, adequaat en aangenaam in de omgang.

Fam. J&LParticulier

Uw testimonial telt

Deel uw ervaring

Verzend bericht