Wat ik doe

Ik ben architect van beroep en creatief van geest. Sinds 2008 werk ik als onafhankelijk interieurarchitect, na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus in de regio Amsterdam en Zaanstreek.

Voor opdrachtgevers verzorg ik complete projecten, van concept tot uitvoering. Daarnaast ben ik eveneens in te schakelen voor afzonderlijke fases in een (ver)bouwproces, zoals advies, ontwerp, inrichting, lichtplan, verzorgen aanbesteding en/of begeleiding bouwwerkzaamheden.

Opdrachtgevers bestaan uit kleine en middelgrote ondernemingen, stichtingen, leveranciers van interieur gerelateerde producten, projectinrichters, projectontwikkelaars, makelaars en particulieren.

Visie

Mijn passie voor design en schoonheid integreren in mijn werk. Daarbij inspireer ik mensen door originele benaderingen en mogelijkheden voor te stellen.
Mijn energie is erop gericht om ruimtes te creëren waar mensen zich prettig voelen.
Innovatie, duurzaamheid, identiteit en samenwerking met alle betrokken partijen zijn belangrijke factoren in het verwezenlijken van een goed ontwerp.

Mijn ambitie is om in samenwerking met u tot een zo doordacht en helder mogelijk ontwerp te komen. Het eindresultaat zal een weerspiegeling zijn van uw  identiteit. In een op maat ontworpen ruimte kunt u zich onderscheiden als bedrijf of particulier.