Vezet, 1e interieurvoorstel vergader zaal (R)

Vezet, 1e interieur voorstel vergaderzaal (L)

Vezet, definitief interieurvoorstel vergader zaal

Vezet, vergaderzaal (2)

Vezet, vergaderzaal

Opdrachtgever: Vezet

Opdracht: Interieur vergaderzaal Vezet in Warmenhuizen bij Alkmaar

Het bedrijf is het grootste groenteverwerkingsbedrijf van Europa en levert onder meer alle vers verpakte groente, fruit en maaltijdsalades van Albert Heijn.

Een bestaande vergaderzaal wordt opnieuw ingericht en krijgt een uitstraling die beter past bij het imago hoe Vezet zich wil profileren.

Uitgangspunt: Een multifunctioneel interieur met een robuust ‘eetcafé’ uitstraling, waar warme en industriële elementen en bijhorend meubilair voor een uitnodigend en praktisch geheel zorgen.

Er worden twee ontwerpvoorstellen gepresenteerd. De ene oogt verfijnd, strak en sober. De tweede is informeel, kleurrijk en multifunctioneel. Er wordt voor het laatste ontwerp gekozen.

Bijzonder geslaagd zijn:
1) Een akoestische designplafond. Het contrast tussen het zwarte bouwkundige plafond en witte akoestische zwevende delen zorgen voor een aantrekkelijk visueel effect.
2) De wandkast over de hele breedte en hoogte van een van de wanden waar een supermarktstelling is geïntegreerd. Dit op maat ontworpen interieuronderdeel is vervaardigd met o.a. kunststof kratten: een knipoog naar de veel gebruikte kratten in de productiehallen.